AtlasPROfilax ®

atlas_nekBij het merendeel van de mensen blijkt de atlas (de eerste halswervel) niet in de natuurlijke positie te staan. Een scheefstaande atlas verkleint de opening tussen schedel en ruggenmergkanaal waardoor bloedvaten en zenuwen bekneld kunnen raken en fysieke en psychische klachten kunnen optreden. Voorbeelden hiervan zijn: hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, schouderklachten, geblokkeerde zenuwen, pijn in het heupgewricht of de knieën, beenlengteverschil door bekkenscheefstand, maar ook niet goed werkende organen of mentale en emotionele problemen. De Zwitser René Claudius Schümperli heeft tussen 1993 en 1996 de revolutionaire AtlasProfilax ® methode ontwikkeld die de atlas veilig en definitief op zijn juiste plaats zet. De AtlasPROfilax ®-methode kan alleen veilig en precies worden uitgevoerd door een bevoegde Atlasprof® (atlasspecialist) die getraind is door de Atlas Academy® in Zwitserland. Zie voor meer informatie www.atlasprofilax.ch

Na de correctie van de atlas wordt het lichaam steeds wakkerder en na verloop van tijd wordt de algehele conditie beter. Immuunsysteem, hormoonhuishouding en emoties komen meer in balans. Veel mensen die de behandeling hebben ondergaan, melden dat ze moeiteloos een rechte houding kunnen aannemen, dat hun beiden benen weer even lang zijn en de daarmee verbonden pijnen zijn verdwenen. Men kan ook beter omgaan met stress en (beter) richting geven aan zijn of haar leven. Men ervaart een gevoel van openheid en algehele balans.

atlasprofilax_kampenDe AtlasPROfilax ® behandeling moet niet worden gezien als een wondermiddel tegen alle kwalen. Het is eerder een basisvoorwaarde die nodig is om de weg vrij te maken zodat het lichaam zijn potentieel volledig kan gaan benutten. De correctie is bedoeld om een gezonder leven mogelijk te maken. Na de AtlasPROfilax ® behandeling kunnen meteen of in de weken of zelfs in de maanden daarna meer of minder sterke reacties worden gevoeld. Dit is een teken dat het lichaam volop bezig is met het proces van zelfgenezing. Mogelijke tijdelijke reacties die kunnen optreden zijn: (grote) vermoeidheid, spierpijnen in de nek, rug en lendenen door aanpassing van spieren en spierbanden. Ziektes die men eerder heeft doorgemaakt en die niet volledig zijn ‘uitgeziekt’, kunnen opnieuw kortstondig verschijnen om vervolgens weer te verdwijnen.
Het is een feit dat de AtlasPROfilax ® methode het menselijk organisme toestaat te regenereren. Maar bovenal is deze methode preventief en zou het daarom eigenlijk zo vroeg mogelijk bij kinderen moeten worden toegepast, zodat ze zich gezonder kunnen ontwikkelen.

Download hier de brochure van AtlasPROfilax®