Ervaringen atlasprofilax

Man, 55 jaar: Een paar maanden na de controlebehandeling merk ik nog steeds meer positieve veranderingen. De tinnitus is drastisch verminderd.  Ik zie op één of andere manier meer kleuren en ben helderder in het observeren van de omgeving en het aanvoelen van bedoelingen. Ik ben anders gaan lopen: meer rechtop en zelfverzekerd; het voelt alsof mijn rug ondersteund wordt. Ik ben je erg dankbaar en heb kennissen verteld hoe goed het is om deze simpele behandeling te doen. Er is nog van alles aan het stromen, dus over een paar maanden geef ik je nog een verslag.

Kunstenaar, 50 jaar, al jaren rug, schouder- en hoofdpijn: De combinatie van de AtlasProfilaxbehandeling en de shiatsumassage heeft mij veel goeds gebracht. Ik had de volgende ochtend een ander gevoel in mijn lijf dan de afgelopen maanden. Mijn nek is veel soepeler en de pijn in mijn rechterarm is verdwenen. Mijn rug gaat stukken beter en afgelopen maandag voelde ik me geen oud mens meer bij de yoga. Het bukken gaat soepel en ik voel me jonger en vitaler.

Man, 42 jaar: Na een aantal jaren op de hoogte te zijn van de AtlasProfilax behandeling, kwam het vorig jaar weer op mijn pad en heb ik direct de koe bij de horens gevat en een afspraak gemaakt. Ik heb een s-bocht in mijn onderrug die de nodige pijn veroorzaakt ondanks regelmatige behandeling door een manueel therapeut en last van mijn nek die regelmatig zo’n hoofdpijn veroorzaakte dat ik zeker één dag per maand aan bed gekluisterd was. Nu, ruim drie maanden na de controleafspraak, kan ik met een grote lach zeggen dat mijn rug nou zo goed als recht staat en dat ik zonder problemen weer zware spullen kan tillen (of drie kinderen die aan me hangen, wat eerst niet mogelijk was). De hoofdpijn is twee keer teruggekomen in de eerste maand, maar sindsdien ga ik ook wat dat betreft pijnvrij door het leven:). Wat me ook opvalt, is dat ik langere periodes kan staan zonder pijn in mijn voeten te krijgen en dat het lopen soepeler gaat en oogt. Eenieder die nu op mijn pad komt die klaagt over nek/rugklachten, krijgt van mij direct een lezing over de AtlasProfilaxbehandeling en wordt verwezen naar de website van Kizee.

Vrouw, 58 jaar, nek en schouderpijn en dagelijks hoofdpijn bij het opstaan, RSI en burn-out klachten na vele jaren in de zorg gewerkt te hebben: Ik loop rechter op en voel me soepeler. De stevige hoofdpijn waarmee ik vaak wakker werd, is met 80% afgenomen en dat is geweldig.

Coach, 33 jaar, hoofd-, nek-, rug- en bekkenklachten: Ik voelde me in de dagen na de behandeling veel meer uitgerust bij het opstaan en realiseerde me toen pas dat ik altijd moe wakker werd. De atlascorrectie heeft onmiddellijk mijn houding veranderd. Ik ben meer bewust van mijn voetafwikkeling en de stand van mijn onderrug, nek en schouders. De behandeling lijkt een verbeterings/helingsproces voor mijn hele lichaam in gang gezet te hebben. Er zou meer ruchtbaarheid aan deze behandelmethode gegeven moeten worden, zodat meer mensen er baat bij kunnen hebben. De beweeglijkheid van mijn nek is veel beter geworden. Mijn manueel therapeut vond mijn snelle vooruitgang opmerkelijk.

NLP-coach, 57 jaar, wekelijks migraine, nek-, schouder- en rugklachten na een val van de trap 30 jaar geleden waarbij de vijfde nekwervel was gebroken: Na de eerste behandeling waren het spanningsgevoel in de nek en de hoofdpijn na een week weg. Ik heb in de maand volgend op de eerste behandeling maar één keer een heel lichte vorm van migraine gehad en dat was na het drinken van alcohol. Mijn hoofd en lijf voelen goed en bepaalde oefeningen kan ik nu doen zonder pijn. Mijn hoofd voelt ruimer en de laatste weken gaat het ook beter met mijn rug.

Man, 49 jaar, nekklachten: “Ik voelde vlak na de AtlasProfilax veel energie en rillingen in mijn lijf, daarna werd het rustiger. Ik sta sinds de behandeling meer gebalanceerd op beide benen en voel mezelf meer rechtop in mijn lichaam. Mijn nekpijn is geleidelijk afgenomen en ik kan langer wandelen zonder pijn. Ik heb de AtlasProfilax als een zeer fundamentele correctie van mijn lichaam ervaren en de positieve effecten van het begin zijn gebleven.

Vrouw, 53 jaar: Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik had na een val van de trap vaak pijn in nek, schouders en een duf gevoel in mijn hoofd. De eerste weken na de behandeling werd ik beter uitgerust wakker zonder nek- en schouderpijn. Wel had ik allerlei rare spierpijntjes. Ik kan na wat langere tijd zeggen dat de atlascorrectie ervoor gezorgd heeft dat ik weinig spanning meer in mijn nek en schouders heb. Ook kan ik langer geconcentreerd blijven en heb ik meer uithoudingsvermogen.

Vrouw, 38 jaar: Sinds mijn 13e jaar heb ik nek, schouder en rugklachten. Mijn vader had deze ook, dus ik dacht dat het erfelijk was. Tijdens de eerste dagen had ik een licht beurs gevoel in mijn nek, schouders en verder voelde ik me ontspannen. Ik had niet het euforische gevoel dat sommige mensen na de AtlasProfilax behandeling hebben, maar mijn klachten waren wel minder. In het afgelopen jaar heb ik nog een aantal shiatsubehandelingen gehad en langzaamaan zijn mijn nekklachten nagenoeg weggeëbd. Met een regelmatige shiatsubehandeling en yoga wil ik een duurzame verandering in mijn lichaam en geest inzetten.

Systeembeheerder, 51 jaar, nek en schouderklachten: Tijdens de behandeling voelde ik iets stromen in mijn rechterarm en al kort na de behandeling voelde ik me fysiek beter. Ook heb ik aanzienlijk minder last van hoofdpijn.

Vrouw, 49 jaar, klachten in nek, schouders, lichte heupdysplasie: Gelijk na de behandeling kon ik mijn hoofd weer naar rechts draaien als ik op mijn buik lag, zonder spanning in mijn nek. Na enkele maanden bemerkte ik dat ik minder eeltbulten onder mijn voeten had. Ik heb het idee dat ik wat rustiger en niet meer zo dwangmatig ben.

Lerares, 57 jaar, whiplash na auto ongeval, klachten in knieën, bekken, rug, nek en hoofd: Mijn dank is groot. Mijn whiplashklachten zijn er niet meer, of minimaal als ik mijn lichaam overbelast. De behandeling gaf mij meteen een ‘stevig’ gevoel en ik kon in eerste instantie in plaats van 10 minuten wel 2,5 uur lopen zonder pijnklachten. Na de controleafspraak heeft een manueel therapeut de spieren langs mijn wervelkolom, bekken en nek nog een paar keer losgemaakt en daarna ging het helemaal goed. Ik kan nu nog steeds zonder klachten twee uur achter elkaar lopen.

Man, 49 jaar, spanning en pijn in schouders en nek bij bepaalde activiteiten: De positie van mijn hoofd op de wervelkolom voelt anders. Ik heb de indruk dat er bepaalde connecties tussen mijn brein en mijn lichaam zijn hersteld.

Vrouw, 59 jaar, chronische vermoeidheid, nek, hoofd en schouderpijn na auto ongeval: Vrij snel na de AtlasProfilax behandeling voelde ik meer ruimte in nek, hals en bovenrug. Ook op de langere termijn is deze ruimte onverminderd voelbaar. De nek kraakt niet meer met draaien en voelt heel soepel. Naar mijn mening zijn veel rug- en houdingsproblemen te voorkomen door deze correctie: een oorzaak van klachten wordt weggenomen en je bent niet alleen bezig met symptomen bestrijden.

Vrouw, 40 jaar, sinds whiplash 9 jaar geleden nek en schouderklachten, duizeligheid, hoofd- en gezichtspijn: Ik ben verlost van heftige, veelvuldige en terugkerende pijn. Meteen na de behandeling voelde ik tintelingen en een licht duizelig gevoel in het hoofd en ik stond ineens stevig op mijn benen en voeten. Een blij en opgewekt gevoel. Twee weken later in de sauna merkte ik dat mijn gezicht gewoon kon zweten, terwijl dit voorheen niet aan de orde was en mijn gezicht alleen rood werd. Uiteenlopende pijnklachten (hoofd, nek, schouder, arm, vinger, bil, been, voet en rug) zijn weggetrokken in de maanden na de behandeling. Ik ben nog steeds zeer blij, ontroerd, dankbaar en bewust. Ik had dit eerder willen weten en ondergaan. Mijn lichaam herstelt snel na overbelasting met tuinwerkzaamheden of verkeerd in bed liggen. Mijn motto is sinds enkele tijd ‘nu ben ik aan de beurt’, en ik kan hier sinds de AtlasProfilax ook daadwerkelijk mee bezig.

Activiteitenbegeleidster, 51 jaar, diabetes, slechthorend, tinnitus, veel spanning in schouders en nek, oogklachten: De tinnitus was de eerste dag iets minder, maar leek helaas de dagen erna weer toe te nemen. Mijn dagelijkse nekpijn en migraineachtige hoofdpijn zijn na de behandeling niet meer teruggekeerd. De scheefstand van mijn bekken, die elke drie maanden rechtgezet moet worden, is verdwenen. Ik heb mijn aangepaste steunzolen die ik nodig had om een beenlengteverschil te compenseren, niet meer hoeven dragen. Direct na de behandeling stond ik rechtop, mijn schouders waren niet meer zo gebogen en ik voelde me heel fit en energiek en zelfverzekerder. Deze effecten waren blijvend. Ik heb minder last van mijn rug tijdens het mediteren en er zijn veel emoties (verdriet en frustratie) losgekomen. Eens in de paar maanden worden mijn schouder- en nekspieren nog losgemaakt door mijn massagetherapeut.

Natuurgeneeskundig therapeute, 52 jaar, stijve schouders en nek, gevoelige knieën en heupen, gevoelig voor geluid en energie: De eerste dag voelde ik een innerlijke rust en stevigheid, gevolgd door vermoeidheid, gedeprimeerdheid en huilen. De dagen erna had ik wat spierpijn en voelde ik me meer geaard. Mijn voeten zijn meer ontspannen en ik voel meer ruimte in mijn lichaam.  Er zit minder eelt onder mijn voeten en mijn schoenzolen slijten niet meer asymmetrisch. In de maanden na de behandeling heb ik wel wat last gehad van door het lichaam zwervende pijn in mijn schouderbladen, onderrug en heupen. De beweeglijkheid van mijn nek en schouders is beter en mijn heupen voelen recht.

Man, 39 jaar, psychiatrisch verpleegkundige, gevoelig nek, knieklacht, onrustige slaap, vermoeidheid: Ik heb ongeveer vier maanden geen pijnklachten gehad en de vermoeidheidsklachten waren drie maanden weg. Helaas merk ik op de langere termijn geen noemenswaardige veranderingen meer.

Psychologe, 35 jaar, last van bekken en onderrug, na kop-staartbotsing 3 jaar geleden nek- en hoofdklachten: De eerste dagen had ik spierpijn, tintelingen in de benen en hoofdpijn. Ik sliep goed, was alerter en beter gefocust en voelde ontspanning in mijn onderrug en benen. Kort na de behandeling had ik duidelijk minder last van nek- en hoofdpijn en van mijn vastzittende SI-gewricht. De weken erna kon ik steeds beter wandelen zonder pijn in mijn voeten en bekken, terwijl ik voorheen beter kon fietsen dan wandelen. Ook op de langere termijn lijkt er een blijvende verbetering te zijn, maar behandelingen bij mijn orthomanueel arts blijken nog wel nodig om het SI-gewricht los te houden.

Planner, 46 jaar, sinds 5 jaar nek- en hoofdpijn na stoten tegen een stalen balk: Eerst was ik wat afwezig en dromerig. Volgens mijn dochter ben ik directer geworden. Ik heb momenteel geen hoofdpijn meer en ik heb een betere beweeglijkheid in mijn nek en lichaam. Het ging geleidelijk: na ongeveer vijf maanden merkten mensen in mijn omgeving op dat bepaalde klachten niet meer aanwezig waren. Ik kon bijvoorbeeld zwaarder tillen zonder hoofdpijn te krijgen. Ik ben er zeker van dat de atlascorrectie mijn leven en lichaam positief veranderd heeft.